Зареждам страницата

Превоз на товари от и за Европа


Превоз на товари от и за Европа

Превозването на товари – лични вещи, мебели, багажи и покъщнина е носене на голяма отговорно и сложно за организиране и изпълнение. Ние предлагаме международен транспорт От и До посочен от Вас адрес. Независимо дали става въпрос за превоз на багаж от Германия или друга страна в Европа е необходимо да се свържете с нас предварително, за да уточним дата за извършване на превоза, цена и допълнителни детайли по организацията и когато всичко това е налице може да разчитате на нас, че именно ние сме тези които ще транспортираме Вашите лични вещи и че с нас осигурявате вашето спокойствие по време на транспорта до посочения адрес. Разполагаме както с малки, така и с големи превозни средства за извозването на товарите. Ние пътуваме ежедневно, включително и в почивни и празнични дни, за да сме на разположение и в извънредни случаи. Може да разчитате на коректност и точност от наша страна. Когато потвърдите заявката си, ние ще спазим дата и час, които предварително сме уговорили. Гарантираме, че така както сте изпратили товара, така невредим ще пристигне до крайната точка за доставка. За Ваше спокойствие автомобилите ни са снабдени с GPS устройства за проследяването им по време на пътуването.

Когато сте решили да направите заявка на определен вид товар, необходимо е първо да ни се обадите и да ни предоставите предварителни взети от вас размери височина, широчина и дължина и съдържание на товара. Така ние ще ви посъветваме в какво превозно средство е най-добре да бъде извозено. Нужно е също да ни информирате по какъв начин ще бъде опакован товара палет, кашон, торби, ..., за да може да преценим какво пространство ще заеме товара в превозното средство. Задължителни е да сме информираме за чупливост на съдържанието, за да предприемем мерки. Относно адресите, най- сигурно и точно е да ни предоставите пощенски кодове.

За Ваше улеснение може да съдействаме и за организирането на товаро-разтоварните дейности от и на адресите.

А нас е изключително важно да удовлетворим максимално Вашите нужди. Ние ще спазим сроковете за доставка и ще се постараем това да се случи на възможно най-изгодни условия за Вас!

Доверете ни се!

Ние ще се погрижим за всичко, което е необходимо!